over

Wat jouw doel ook is, dankzij mijn ervaring én jouw inzet, gaan we het samen halen.

Stel je eens voor dat je weer net zo fit bent als toen. Stel je eens voor dat je nu wél je doelen haalt. Stel je eens voor dat je weer lekker in je vel zit. Stel je eens voor dat pijntjes, blessures en te veel van het goede leven plaatsmaakt voor balans, kracht en fitheid. Als je je daar wat bij kunt voorstellen, stel ik me graag aan je voor.

Meer dan 25 jaar ervaring 

Al meer dan 25 jaar help ik, Oswald Kwas, mensen hun doelen te behalen. Samen onderzoeken we wat jou in blijvend in beweging zet, vinden we balans in je stressvolle bestaan en doorbreken we ongezonde patronen.

Op mijn 80e net zo fit als nu

Mijn persoonlijke doel: fit zijn op mijn 80e. Want je kunt maar beter gezond zijn, zodat je kunt genieten tot het eind. Mijn voorbeeld is een cursist van 77, zij is zó fit. Net zoals mijn moeder trouwens! Als alleenstaande moeder zorgde zij voor mijn broertjes en zusjes, werkte hard en kwam zodoende altijd uren in een dag tekort. Toch was dat voor haar geen excuus om  niet te bewegen. In de huiskamer, als wij sliepen, deed ze haar oefeningen. En als ik zie hoe fit ze dankzij die vastberadenheid nu nog is; wauw!